Bögpappa

2009-05-31
19:38:25

Äntligen hemma

Känns skönt att vara hemma igen efter tre dagar av allt annat än normal aktivitet! Fredagen var jag ju på USÖ med Arwen och hennes mor, operationen gick ju som jag redan berättat väldigt bra. Fredagskvällen var det födelsedagsfest i Örebro för att fira Calle som fyllt 25, det blev massor med gott vin, rött, vitt och bubblande, två helt underbara tårtor som var lite "to much sweet" att ta efter varandra, men är det fest så är det. Sedan så knöt jag ngra väldigt trevliga nya bekantskaper bland de andra gästerna.

Lördagsmorgonen var ju underbar och utlovade ju så mycket mer av dagen och det blev det. Jag och Erik var på sajtsing i Bergslagen och självklart passerade vi Nora och tog en Noraglass i solen innan han skulle hem å jobba och jag skulle till min syster med familj i Västerås. Hemma hos min systers så umgicks vi, drack mjölkskake sedan grillade vi och avnjöt det tillsammans till ett glas gott vin.

Lördagskvällen så träffade jag min vän Johan och vi tog en glass nere i hamnen i Västerås och sedan så vandrade vi runt lite och snackade om allt och inget. Han är verkligen en riktigt trevlig vän som man bara kan umgås med även om man inte setts eller hörts på ngra månader så fortsätter vi bara från där vi var sist. Jag somnade lätt när jag kom tillbaka till min systers och efter uppvaknadet i morse så åt vi en trevlig frukost tillsammans innan jag åkte till mina barn.


Barnens mor hade packat badväskan så vi cyklade ut till badplatsen och alla utom jag badade, då jag inte hade tagit med mig ngra badbyxor när jag åkte till Västerås och bada i vita kallingar är ju lite odiskret även om alla de andra i sällskapet sett allt vid andra tillfällen. Jag tog i alla fall och vandrade ner till knäna i det 16!!! gradiga vattnet, så nästa gång får jag väl lov att doppa mig.

Vi cyklade hem och barnen satte sig för att se på Bollibompa och jag kramade om de lurkiga små liven och spatserade ner till stationen i det underbara vädret. Nu har jag dock gått lite för mycket i mina Converse flipflop och jag har skavsår på fötterna som inte ser så trevliga ut. Men min resa med Tåg i Bergslagen från Linde 1816 till Storå förgylldes av en man som helt oblygt gav mig en komplimang när jag gick och satte mig i tåget.

Leif, som inte på ngt sätt dolde att han spelade i mitt lag, var lite flirtig och undrade hur han skulle kunna komma i kontakt med mig och gav mig till sist sitt telefonnummer, jag hade redan skrivit ner min bloggadress och gav honom det i utbyte, får se om han läser detta och kommenterar det. När jag sedan skulle gå av tåget så kom han och gav mig en kram, ganska gulligt måste jag ändå säga.

Det kanske är lite fel tidpunkt att flirta och stöta på mig, men jag tycker det är helt rätt att han ger mig en komplimang utan att veta att jag är ett prakthomo eller inte. För även om jag skulle ha varit hetero så borde jag ju bli glad och tacksam för en komplimang, även om det kommer från en kille. För jag tar ju inte alls illa vid mig om jag får en komplimang av en tjej, inte ens om det är från en äldre dam!  ;-P


Jag ska självklart visa lite bilder på allt som hänt, men jag måste ladda mobilen, kameran och sedan sätta mig och överföra allt till datorn.. så håll er till tåls! Hoppas ni haft en lika underbar helg som jag och önskar all lycka!