Bögpappa

2010-12-29
05:27:15

Jet lag?!

Jaha... då var man hemma i Sverige igen. Tillbaka i kylan som hör vintern till, men efter en vecka på kanariöarna så känns det inte alls lika kul. Men hur som helst, jag har i alla fall en solbränna, få förunnat vid jul, att stoltsera med. Men så var det just det här med solbränna.... Hur ofta smörjer man in hårbotten med solskyddskräm? Och varför hade jag inte keps med mig ner till solen? Två frågor som helt enkelt ledde till att jag faktiskt bränt mig, det sker inte ofta, men nu har jag lyckats, eller misslyckats.

För förutom att jag flagar i hårbotten så det snöar när jag tar av mig toppluvan så flagar min stackars lilla näsa. Nu kommer säkert nog ngn lustigkurre å säger att "Du har inte liten näsa!" men för den här gången så uttrycker jag mig så. Annat misslyckande är min kropps idé om när man ska ha jet lag.. tydligen tror min hjärna, och resten av kroppen för den delen, att bara för att jag suttit på ett flygplan så ska sömnrytmen vara helt uppskruvad.

När vi reste ner hade jag en del resfeber, kunde inte sova på tåget ner till "Götlaborg", inte sova på Landvetter och bara sova 40min på planet innan vi fick lyfta i snövädret. Så väl nere på Fuerteventura så var jag lite sömnig... de tre första kvällarna!!!! Å nu hemkommen från så vaknar jag klockan fyra på morgonen... fast jag satt uppe och nattsuddade i soffan framför en film, som jag lyckades hålla mig vaken till ända till eftertexterna! Inte helt vanligt förekommande för mig när jag ser på film hemma i soffan.

Så fast jag bara passerat en tidzon så tror min kropp att jag färdats runt halva jorden... kul? Nä! Men det ordnar sig väl säkert iom att nyårsafton infaller inom de närmsta dagarna. Mer om resan vid ett senare datum.... ;)

Ljus och lycka
Bögpappa