Bögpappa

2010-02-08
13:30:22

Intervjuad!?

Idag har jag blivit intervjuad av en trevlig tjej av anledningen att jag är homo och förälder, ska avslöja hur och när ni kan läsa om mig, men inte just idag. Måste ju läsa vad som skrivs om mig först så att det ger en rättvis bild av mig, (som om den kan bli det efter att bara jag blivit intervjuad, jag är ju partisk *s*) innan jag låter ngn annan läsa det.

Nu ska jag ut å valla min styvhund (vad kallar man sin pv's hund som man ser efter idag?) en sväng genom ett slaskigt Kristiansund. Här har det regnat och snöat om vartannat sedan igårkväll och då det sedan tidigare legat lite snö på vägarna och trottoarerna så blir det ju sååå mysigt att gå i. Men vovsingen behöver ju sin promenad og jag tror att jag behöver den lika mycket.

Har njutit lite för mycket av mat och mysgodis sedan jul och känner mig inte riktigt i ngn beach10 form just nu. Men om jag bara kan lyckas knyta ett jobb till mig så att jag kan komma in i rutiner igen så blir det säkert 10cm mindre i midjan till det är dags att springa omkring på stranden med busungarna.

Ljus och lycka
Bögpappa