Bögpappa

2011-12-23
10:07:48

Nytt jobb, ny man, ny lya = nytt liv?

Nä, självklart är det inte ett helt nytt liv, även om det är en ny stad, ny lya, ny man och nytt jobb. Fortfarande samma gamla vänner, om än ett par nya som jag känner stor glädje över att fått lära känna, fortfarande samma gamla familj, som jag är stolt och skäms för om vartannat, även om jag nu hoppas att jag kommer att vara en del av en familj till.

Dagen före dopparedan, barnen leker med julen som tema, klädd som pepparkakor och tomtenissar. Granen står i hörnet på vardagsrummet å lyser upp rummet med sitt glimrande ljus som speglar sig i kulörta kulor och silverfärgat glitter. Julkänslan har infunnit sig och helgens skinka griljerades igårkväll och den avnjöts framför en film på Disney-kanalen och med massor av mys.

Julgranen som står i vardagsrummet med alla klappar inunder

Jag hoppas att alla som jag känner, och alla andra, får njuta av julen i ett riktigt gott sällskap och de får känna hur kärleken är julens budskap. Nu kanske jag låter religiös och högtravande med mina ord, men de som känner mig in på livet vet att jag inte är en som känner ngt för religion även om jag har respekt för de som utövar det utan att fördöma eller skada andra. För om inte julens budskap är kärlek och familj så är det ju kapitalismen, konsumtionen och slit- och slängmentalitetens högtid... å det vill jag verkligen inte att det ska vara.

Så till sist:
Önskar er alla, en riktigt god jul!
//Bögpappa