Bögpappa

2011-06-04
08:06:47

Sommardag!

Vilken underbar värme, vilken underbart blå himmel, vilken underbar känsla jag har i magen. Snart kommer mina barn, och deras mor, och plockar upp mig så ska vi åka till Sthlm och spendera dagen tillsammans. Gud vad jag längtar efter mina barn! DAGLIGEN! Men den sista timmen innan man ser dem så väller känslorna över en och jag börjar nästan gråta.
Känner verkligen att jag behöver den här dagen med barnen efter denna veckans alla bravader och händelser. Och den sista av alla dessa bravader var när en vän satte handen genom en fönsterruta och skar sig så illa att han måsta sy tre stygn. Tack och lov så gick ju inga senor av så, men fasen vad blod det pumpar ut. En t-shirt fick bli första bandaget medan vi åkte till akuten, en röd så det inte syntes riktigt hur mycket blod som kom.

Men men, mitt råd idag, njut av värmen, ta chansen att hoppa i vattnet, gör det dock i sällskap med en kompis så ni har ngn till hands om ni hamnar i nöd. Undvik att sätta händerna för hårt på glasrutor och ät en mjukglass (eller två).

Ljus och lycka
Bögpappa